Devanand, Tokió - 7. hét

2012.02.14. 15:55

Finom mozdulatok

Nem sok minden történik. Legalábbis nem tudok róla. Ez a hét Kikuyával telt. Nem részletezném hogyan. A lényeg, hogy egymásba szerettünk. Most épp a fürdőben van, de azt hiszem, nemsokára újra jelenésem lesz. Mármint úgy… Az ágyban.

A híreket nem figyelem, kizárólag Kikuyán kutakodom. Erőt veszek magamon, és azt hiszem jövő héten utazom. Nehéz lesz itt hagynom ezt a csodálatos kis japán nőt, de már lassan érzem, hogy a hajt tovább vérem. Akármilyen élmény is egy gésa társasága, minden szempontból, azért ezt is meg lehet unni. Bár lesz, amit sosem fogok megkapni egy nőtől sem. Na, nem az ágyjelenetekre gondolok. Kikuya olyan, olyan… finom, olyan kimért, és nyugodt, imádom nézni a mozdulatait. Ahogy mindent mosolyogva és tökéletes összehangoltsággal tesz. Az bizony utánozhatatlan. Priceless.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarhang.blog.hu/api/trackback/id/tr544124038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása