Devanand, Mumbai - 12. hét

2012.03.20. 11:12

Gyógyszeripar… fúj!


Egy Richter Gedeon nevű gyár a tulajdonosa a Vapi gyógyszergyárnak. Ez valami magyar cég. Egész szép profitot termel nekik,hiszen itt olcsó a munkaerő. Ráadásul nem is annyira új keletű a Richter indiai szerepvállalása. Szóval nem értem mi köze lehet a világ uraihoz.

Ha arra szeretnék felhívni a figyelmem, hogy jelenleg a gyógyszerbiznisz a fegyverkereskedelem után a legnagyobb üzlet, akkor elkéstek vele. Ezt pontosan tudom. És nyilván a világ vezetői is tisztában vannak vele. Ahogy azzal meg én, hogy mit művelnek Afrikában. Ott próbálják ki a szerencsétlen nincsteleneken a legújabb készítményeket, ingyen és kontroll nélkül. Hadd hulljon a férgese – mondják. Undorító. Nagyon nem szívlelem a gyógyszeripart.

Persze lehet, hogy csak távoli és sosem látott felmenőim földjére akartak célzást tenni. De mi köze Magyarországnak a világ uraihoz? Elkezdek beleásni ennek az apró és jelentéktelen országocskának a múltjába. Hátha ott nyomra akadok…

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarhang.blog.hu/api/trackback/id/tr304327867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása