Devanand, Mumbai - 13.hét

2012.03.27. 13:02

Amerikai védelmi rendszer Kína orra alá
 
 
 
 

Az összes főfejes Szöulba jött. Megint ez a G20 ügy. A világ látszólagos irányítóinak unalomig ismert orgiája. Összejönnek, zabálnak, piálnak, kurváznak, pofáznak egy kicsit, de semmi nem változik. Vagy ha igen, akkor az is nekik jó, nem a világ szegényebb részének.

Talán jobb is lenne, ha csak piálnának meg nőznének. Most is ez a szerencsétlen Obama elköpte, hogy rakétaelhárító rendszert telepít majd a környékre. Mert Irán és Észak-Korea veszélyes. Ugyan ki hiszi ezt még el?

Csak azért veszélyesek, mert nem osztják az amerikaiak demokratikusnak álcázott mantráit a mindent megváltó globalizációról és a (látszat) toleranciáról. Mert az amcsik is csak azt tolerálják, aki a seggükbe bújik. Kína meg Oroszország persze azonnal felemelte atomfegyvereket pörgető mutatóujját, hogy „Nana, fekete fiú, ezt azért nem kéne!”

Én csak azt mondom, hogy ahol fegyverek vannak, ott előbb-utóbb háború is lesz, mert a fegyverek egyik legjellemzőbb tulajdonsága, hogy elsülnek. Süket duma a „védelmi fegyver” kifejezés. Védelmi fegyvert nem telepítek más országok orra alá. Viszont a fegyvergyárak megint jól járnak.

Vár Kína


El kell menjek Shanghajba. Van ott egy barátom, akitől talán értékes információkat kaphatok a világ vezetőiről, de legalább a rendszer működési elvéről. Kissé bogaras az arc, de az összeesküvés-elméletek gyártói mind azok…  Előbb-utóbb én is az leszek?

Közben kibányásztam egy csomó infó erről a Magyarországról… Nekiállok szemezgetni, amit érdemes… Ha érdemes egyáltalán…

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarhang.blog.hu/api/trackback/id/tr974345595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása