Devanand, London – 19.hét

2012.05.08. 13:25

Megijedtek az irányítók?

Mindenki Sarkozy ellen drukkol itt. miközben fogalmuk sincs mire megy ki a játék. Hülye angolok. Kezdem látni a dolgokat. Meg a szálakat, és lassan azokat is akik mozgatják. Sarkozyt nem akarták leváltani. Mármint a szálmozgatók. Itt betett a nép. Ez persze nem okozhat komolyabb gondot, legföljebb apró bukkanó. Hollande-ot is meg lehet venni. Meg is fogják. Mindegy, hogy szocialista vagy nem.

A görögök is elküldték a megszorításokat levezénylő kormányt. Naná. De akárki is jut hatalomra, a háttér-irányítók őket is megveszik és kontrollálni fogják. Mert ahogy elnézem nagy szarban vannak. Az eddig jól irányítható nép (legyen az arab, vagy görög, vagy francia, vagy magyar) kezd észhez térni. Kezd átlátni a szitán. És nem engedni, hogy szórakozzanak vele.

Eddig a vallás megtette a megfelelő intézkedéseket, hogy irányíthatóvá váljon a sok „báránykája” (akiket birkává faragtak). Most azonban a globalizáció visszaütött. A közösségi hálók jobban összekovácsolják a népeket és egyéneket mint valaha. Forradalmak robbannak ki.

Talán csak nem éppen ezért kell nekem is eljutnom abba a szobába?

Talán a világon zajló folyamatok – melyek a hatalmat birtoklók szemszögéből talán kezdenek rossz irányba menni – összefüggenek az én szerepemmel, a szoba megtalálásával?

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarhang.blog.hu/api/trackback/id/tr954496067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása